Stakleni agitator

Konvencionalni tip staklenog agitatora sa Taiji dostupan je u tipu sidra, obliku lopatice, tipu turbine, kombinacionom tipu i drugim vrstama.

Detailed description

Stakleni agitator
Konvencionalni tip staklenog agitatora sa Taiji dostupan je u tipu sidra, obliku lopatice, tipu turbine, kombinacionom tipu i drugim vrstama. Oni pružaju kompletne specifikacije i vrhunski kvalitet. Kupci mogu odabrati različite tipove mešanja u skladu sa različitim reakcionim medijima i različitim specifikacijama reaktora sa oblogom od stakla.


Galerija proizvoda

Image001 (001)


Image002 (001)


Image003 (001)


Image004 (001)


Image005 (001)

Image006 (001)


Taijievi reaktorski agitatori sa linijom stakla obloženi su našim TJ09 emajlom. Sa dokazanom i najsavremenijom tehnologijom emajliranja, delovi sa staklenim oblicima odlikuju odličnu otpornost na koroziju, mehanički udar i oštru temperaturnu varijaciju.

Takođe možemo dizajnirati i proizvoditi sve vrste nestandardnih agitatora sa staklenim poklopcem prema specifičnim zahtjevima kupca.Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača agitatora sa staklenim dodacima, posvećujući veliku pažnju kvalitetu. Ako ste zainteresovani za naše proizvode napravljene u Kini, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku za više informacija. Nudimo vam najbolju uslugu i konkurentnu cenu.

Hot Tags: Staklenog agitatora, Kine, proizvođača, fabrike, napravljenog u Kini
Srodni proizvodi
Feedback