Ispušni ventil sa staklenim poklopcem

Ispusni ventil može biti opremljen tantalskim vrhom kako bi se u reaktoru ostvarilo realno vrijeme merenja temperature i na taj način izbjeglo kašnjenje temperature ili greška uzrokovana upotrebom termovela.

Detailed description

Ispušni ventil sa staklenim poklopcem
Zajednički stakleni klapni ventili
Protočni ventil obložen staklenikom se posebno koristi kao podni ventil sa donje strane ili izlazni ventil za staklo za reaktore obložene staklom. Telo ventila je izrađeno od livenog gvožđa ili čelika, a obe unutrašnje površine kućišta ventila i spoljašnje površine jezgra ventila obložene su našim staklom visokih performansi. Ventil za ventil se zatvara kompresijom PTFE prstena. Ovaj izduvni ventil obložen staklom kategorisan je u dve vrste: gornji pokret i tip nižeg pokreta.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Ventilacioni ventil sa prozračnim staklom


image004(001).jpg

Stakleni ventil sa zaštitom od brušenja


image005(001).jpg

Zajednički stakleni klapni ventili

image006(001).jpg

Ventili sa zaštitom od stakla sa brušenom zaptivkom


Ispusni ventil može biti opremljen tantalskim vrhom kako bi se u reaktoru ostvarilo realno vrijeme merenja temperature i na taj način izbjeglo kašnjenje temperature ili greška uzrokovana upotrebom termovela. Pored toga, mijenjanjem uređaja za aktiviranje vazduha za jezgro ventila možete daljinski upravljati pražnjenjem reaktora.


Ventili sa zaštitom od stakla sa brušenom zaptivkom
Ovaj ispiralni ventil sa membranom je alternativa za ispušni ventil sa zaptivnom zaptivkom. Obezbeđuje pouzdane performanse zaptivanja, lakoću čišćenja i mogućnost povlačenja većeg radnog pritiska. Telo ventila se oblikuje metodom štampe koji drastično poboljšava snagu materijala. Radna temperatura: -19 ℃ -200 ℃; Radni pritisak: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Mi smo jedan od vodećih proizvođača i isporučioca flush ventila sa staklenim poklopcem, posvećujući veliku pažnju kvalitetu. Ako ste zainteresovani za naše proizvode napravljene u Kini, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku za više informacija. Nudimo vam najbolju uslugu i konkurentnu cenu.

Hot Tags: Protuklizni ventil sa kliznim staklom, Kina, proizvođači, fabrika, izrađena u Kini
Srodni proizvodi
Feedback