Manway Cover (za staklenim reaktorima)

Ovde ćete naći našu superiornu rešetku za pokrivanje rešetki dizajnirana za reaktore sa obloženim staklenim vlaknima. Oni obezbeđuju siguran rad i lakoću otvaranja i čišćenja.

Detailed description

Manway Cover za staklene reaktore
Kao vodeći proizvođač opreme za obradu stakla i dijelova procesne opreme, Taiji nudi širok spektar dodatne opreme za reaktor kako bi osigurala sigurno zadržavanje opasnih hemikalija u reaktoru i visoku sigurnost operatora, kao i poboljšanu efikasnost obrade i kvalitet proizvoda. Ovde ćete naći našu superiornu rešetku za pokrivanje rešetki dizajnirana za reaktore sa obloženim staklenim vlaknima. Oni obezbeđuju siguran rad i lakoću otvaranja i čišćenja.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manway poklopac sa sinteriranim staklom

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Manvejsko pokriće sa zaštitnim prstenom i pomoćnim otvorom za otvaranje vrata
Ovaj pokrivni sistem može biti lako instaliran na vrhu reaktora sa obojenim staklom. Opružni uređaj omogućava lako pokrivanje i zatvaranje poklopca. Zaštitni prsten štiti šaht od habanja i oštećenja prilikom ishrane.


2. Manvejska poklopac sa staklom za gledanje
Poklopac kanala za reaktor sa oblogom od stakla je nadograđeni proizvod. Prikladnije je za reaktor koji koristi CIP sistem čišćenja. Integrišemo staklo za vid u poklopac pomoću sinterovanja visoke temperature. Ovo olakšava čišćenje vidnog stakla. Poklopac kanala je pogodniji za otvaranje zbog uređaja za brzo otvaranje.


Mi smo jedan od vodećih proizvođača poklopaca (za staklene reaktore) proizvođača i dobavljača, posvećujući veliku pažnju kvalitetu. Ako ste zainteresovani za naše proizvode napravljene u Kini, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku za više informacija. Nudimo vam najbolju uslugu i konkurentnu cenu.

Hot Tags: (Za reaktor sa oblogom od stakla), Kina, proizvođači, fabrika, izrađena u Kini
Srodni proizvodi
Feedback