Zaptivanje PTFE omotača

Zaptivka visokog kvaliteta sastoji se od ne-azbestnog valovitog profila od nehrđajućeg čelika i PTFE omotnice. Pogodan je za čeličnu opremu sa čeličnom linijom nominalnog pritiska od najviše 1Mpa i radnu temperaturu od -20 ℃ ~ 200 ℃.

Detailed description

PTFE koverti za koverte za staklene obloge
Zaptivka visokog kvaliteta sastoji se od ne-azbestnog valovitog profila od nehrđajućeg čelika i PTFE omotnice. Pogodna je za čeličnu opremu čija je staklena površina nominalni pritisak najviše 1Mpa i radna temperatura od -20 ℃ ~ 200 ℃. Sa valovitim prstenom od nehrđajućeg čelika PTFE zaptivka zaptivača obezbeđuje izvrsnu elastičnost i performanse zaptivanja prilikom upotrebe. Pored mehaničke čvrstoće materijala zaptivki, zaptivka za industrijsku zaptivu ima nisku trenje i hemijsku stabilnost PTFE-a.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg

Zaptivanje PTFE omotača

image002(001).jpg

PTFE omotnice zaptivki


Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača zaptivki za kovertu, posvećujući veliku pažnju kvalitetu. Ako ste zainteresovani za naše proizvode napravljene u Kini, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku za više informacija. Nudimo vam najbolju uslugu i konkurentnu cenu.

Hot Tags: Zaptivka za kovertu PTFE, Kina, proizvođači, fabrika, izrađena u Kini
Srodni proizvodi
Feedback