Oprema od nerđajućeg čelika sa staklenim čelika

Oprema izrađena od stakla iz Taiji je izrađena od nerđajućeg čelika 304 ili 316L i obložena našim superiornim staklom. Savršeno štiti medijum od kontaminacije gvožđom.

Detailed description

Oprema od nerđajućeg čelika sa staklenim čelika
Oprema izrađena od stakla iz Taiji je izrađena od nerđajućeg čelika 304 ili 316L i obložena našim superiornim staklom. Savršeno štiti medijum od kontaminacije gvožđom. Dizajniran i ugrađen u međunarodno priznate GMP standarde, čelični reaktor sa čeličnom linijom može zadovoljiti veće zahteve za sigurnost operatora i kvalitet proizvoda.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Splitska prirubnica i obujmice koje se koriste na opremi od nehrđajućeg čelika obložene staklenom, su od nerđajućeg čelika. Na zahtev kupca možemo izvršiti toplotnu izolaciju na spoljnoj površini čelika procesne opreme.

Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača opreme od nerđajućeg čelika, obloženih staklenim staklom, uz veliku pažnju na kvalitetu. Ako ste zainteresovani za naše proizvode napravljene u Kini, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku za više informacija. Nudimo vam najbolju uslugu i konkurentnu cenu.

Hot Tags: Oprema od nerđajućeg čelika obložena staklenim staklom, Kina, proizvođači, fabrika, izrađena u Kini
Srodni proizvodi
Feedback